Programació

La programació és el procés de codificar, depurar i mantenir el codi font d’un llenguatge de programació

. La nostra feina tracta d’encaixar el disseny web a tots els dispositius per tal de recollir les necessitats del client.

VOLS PLASMAR EL TEU DISSENY?

PÀGINES WEB

Podem realitzar qualsevol tipus de pàgina web, estàtica o dinàmica, inclosos dissenys totalment personalitzats. Afegim funcionalitats per l'administració pròpia.

 

BOTIGUES ONLINE

En funció de les necessitats específiques de cada projecte, apliquem la programació necessària perquè el client pugui gestionar tot el seu negoci virtual.

A MIDA

Tens una idea per una web? Un concepte innovador? Un projecte únic? No deixis que ningú et digui que és impossible d’assolir. Vine a veure’ns i junts ho aconseguirem.

SOLUCIONS DE PROGRAMACIÓ

PROJECTES WEB

Pàgina web corporativa
Pàgina web de serveis
Fòrum
Landing Page
eCommerce
Contingut estàtic / dinàmic
Disseny Responsive

LLENGUATGES

PHP
Html
CSS
Javascript
Jquery
Prestashop
Ajax

COM TRANSFORMEM CAFEÏNA, TABAC I PIZZA EN WEBS

ANÀLISI

En diversos trams de creació del disseny, ens reunim amb el client / dissenyador per tal de analitzar les diverses possibilitats creatives tant a nivell visual com de programació.

ESTRATÈGIA

Un cop decidit totalment el disseny es trien les eines necessàries per portar el projecte a bon port. Adaptem els nostres recursos a les necessitats del client.

DESENVOLUPAMENT

Definida la estrategia a utilitzar, apliquem els llenguatges i els recursos més adients per assolir l'objectiu visual i cronològic marcat pel client.

ACONSEGUIM UNIR LA IDEA DEL CLIENT I EL TREBALL DEL DISSENYADOR MITJANÇANT EL LLENGUATGE DE PROGRAMACIÓ ADEQUAT PER CADA PROJECTE

  • Programació
  • Programació