Multimedia

És imprescindible captar l’interès del públic i cada cop és més complicat en un món visual amb ampli. Nosaltres oferim coneixements de diferents àrees tècniques i creatives.

Vídeo, so, fotografia, animació, motion graphics i 3D per promocionar el teu projecte.

NECESSITES ALGUN SERVEI MULTIMÈDIA?

FOTOGRAFIA

Ens encarreguem de les imatges necessàries per crear un impacte visual a la teva pàgina web per aconseguir més visites. Realitzem fotografia corporativa i de producte.

 

VÍDEO CORPORATIU

Necessites un vídeo corporatiu per la teva empresa? T'ajudem a difondre el teu missatge a través de vídeos adaptats a les teves necessitats que representin la teva idea.

MOTION GRAPHICS

Vols fer un vídeo animat per presentar el teu producte? Oferim animació 2D i motion graphics per fer arribar un missatge concís, modern i directe.

FOTOGRAFIA I VÍDEO PER FER DIFUSIÓ

SERVEIS

Creació d'una idea
Guió
Concepts & Skills
Referències
Storytelling
Storyboard Animàtica
Animació

TECNOLOGIES

Fotografia Digital
Vídeo HD
Motion Graphics
Postproducció
Fotografia 360º
Vídeo 360º
Disseny 3D

IMPACTE VISUAL I MISSATGE DIRECTE

GUIÓ I STORYTELLING

Desde la vostra idea i el que es vol comunicar als vostres clients, crearem un guió seguint una narrativa adient i aconseguint un missatge clar.

STORYBOARD I ANIMÀTICA

Plasmarem el guió en diferents dissenys i composicions visuals per escollir conjuntament quin s'ajusta més al missatge que voleu donar.

EDICIÓ

Finalment editarem les imatges i els vídeos per tenir una coherència identitària. Prepararem tots els elements multimèdia en els formats més utilitzats.

NECESSITES CREAR UNA IMATGE VISUAL POTENT I ELEMENTS MULTIMÈDIA? OFERIM UN VENTALL MOLT AMPLI DE RECURSOS I POSSIBILITATS

  • Multimedia
  • Multimedia
  • Multimedia