Marqueting

Anàlisis, difusió i posicionament són paràmetres importants a treballar per obtenir visibilitat online. A través de les últimes técniques en

Marquèting Digital ajudem a millorar la difusió del teu projecte

.

VOLS TENIR MÉS VISITES?

ANALITZA EL TEU LLOC

L’anàlisi ens ajuda a definir el comportament dels nostres clients i prendre decisions sobre el nostre negoci per aconseguir els resultats que desitgem.

 

SEO - POSICIONAMENT

Cal entendre els motors de cerca per aconseguir que els usuaris et trobin abans que a la competència: aconseguir que et trobin sense buscar-te.

XARXES SOCIALS

Més de 2 milions d’usuaris utilitzen les xarxes socials cada dia. Una bona estratègia de comunicació en les plataformes socials ajudarà a millorar la teva presència online.

QUÈ ÉS EL MÀRQUETING ONLINE?

OBJECTIUS

Abast
Feedback
Viralitat
Reputació
Audiència
Pla d’acció
Bons continguts

EINES

Optimització als Motors de Cerca
Google Ranking / SERPS
Cerca de paraules clau
SEO on page / off page
Redacció SEO
Analítica web
Search Console

ET FEM L'ESTRATÈGIA DIGITAL PERQUÈ PUGUIS APLICAR-LA TU MATEIX

ANÀLISIS

Partint de la teva identitat de marca i l'estratègia digital, analitzem i diagnostiquem quines xarxes socials són més adients pel teu projecte i t'expliquem el perquè.

ESTRATÈGIA

Realitzem una pla de màrqueting adaptat a les teves necessitats i t'assessorem perquè tu mateix puguis crear els continguts per compartir en cada xarxa social.

LLANÇAMENT

De la reflexió a l'acció: es posen en pràctica les diferents solucions trobades per aconseguir els nostres objectius de venda i fem un seguiment per veure com respon l'audiència.

L'OBJECTIU ÉS DIFONDRE EL TEU MISSATGE PER ACONSEGUIR MÉS VISITES, MÉS VENDES I EL MILLOR POSICIONAMENT. EN DEFINITIVA, L'ÈXIT ONLINE DEL TEU NEGOCI.

  • Marqueting
  • Marqueting