Hosting, Dominis i Correu

El domini, hosting i correu corporatiu són la base de les vostres comunicacions corporatives digital

. Fent que sigui ràpida, segura i eficient aconseguim la millor experiència pels nostres clients.

NECESSITES UNIFICAR LES TEVES COMUNICACIONS?

DOMINIS WEB

Estudiem, analitzem i et proposem el millor nom de domini per la teva estratègia digital. Gestionem la compra i els trasllats de domini així com els canvis de propietat.

 

HOSTING I SERVIDORS

Dimensionem la infraestructura de l'allotjament web i servidors virtuals que més s'ajusten a les teves necessitats. Oferim diferents plans pel teu projecte.

CORREU

La comunicació per correu electrònic és un punt clau en les teves comunicacions amb els clients. T'oferim les millors solucions de correu corporatiu i e-mail màrqueting.

PARTS DE LA GESTIÓ DE COMUNICACIONS DIGITALS

SERVEIS

Domini
Hosting
Allotjament web
Correu
Webmail
Base de dades
Seguretat

ELEMENTS

Nom a Internet
Contacte Administratiu
DNS
Servidor Web
Servidor de correu
HTTP i HTTPS
POP3, IMAP i SMTP

ET PROPOSEM LA MILLOR SOLUCIÓ EN INFRAESTRUCTURA DIGITAL

ESTUDI

Analitzarem les comunicacions que s'utilitzen a la teva empresa. Ens fixarem amb els dominis, els hostings o servidors virtuals i l'ús del sistema de correu. Per donar una imatge professional i corporativa fins a l'últim detall.

UNIFIQUEM ELS SERVEIS

La gestió de les comunicacions pot ser complicada i a vegades no tots els proveïdors ofereixen tots els serveis de manera unificada. La comoditat i agilitat que tindràs amb nosaltres et sorprendrà.

MIGRACIONS DE SERVEIS

Ens encarreguem de realitzar les migracions i trasllat de serveis: dominis, correu corporatiu, bases de dades I sistema de fitxers. T'imagines la rapidesa d'adaptar el contingut de la web antiga al disseny de la nova?

UN EQUIP PROFESSIONAL S'ENCARREGARÀ DE GESTIONAR I UNIFICAR LES TEVES COMUNICACIONS PERQUÈ ET PUGUIS DEDICAR AL TEU NEGOCI.

  • Hosting, Dominis i Correu