Pàgines Web Girona

Dissenyem pàgines web personalitzades, lleugeres, pensades per utilitzar en tots els dispositius i orientades als cercadors

. Entenem el lloc web com una eina fonamental pel nostre client, per això et farem una proposta a mida que comuniqui el teu missatge.

TOTES LES PARTS SÓN IMPORTANTS

PLANIFICACIÓ I DISSENY

La primera part del procés per crear una pàgina web. Planifiquem i organitzem la informació per traslladar la idea visualment fins que el client quedi satisfet.

 

PROGRAMACIÓ

La segona fase consisteix a implementar, mitjançant el llenguatge de programació, tots els continguts i funcionalitats addicionals per millorar la usabilitat.

POSICIONAMENT

Els buscadors són l'enllaç entre els clients i el nostre negoci. Si entenem els buscadors, podem guanyar visibilitat, visites i finalment vendes.

ET TROBEM LA MILLOR SOLUCIÓ

NECESSITAT

Web corporativa
Ecommerce
Blog
Portfoli
One Page
Multisite

EINES

Plantilles
Servidors
Responsive
Estils
Imatge
Administració

COM MILLORAR LA VISIBILITAT A INTERNET

DOMINI I HOSTING

T'assessorem per triar el nom del domini pensant en el posicionament i el naming. Us oferim l'allotjament web que millor s'adapti a la mida del web. A més amb nosaltres tindràs la tranquilitat d'un hosting segur.

MULTIMÈDIA

Un vídeo de llançament de producte al mercat és un exemple del que l'equip de multimèdia pot fer multiplicar les visites. Animacions que t'asseguren visualitzacions poden ser l'eina de difusió que necessites.

XARXES SOCIALS

Decidir una estratègia de xarxes per donar-nos a conèixer és una de les parts més valorades a internet. Podem trobar la campanya adequada per tu. Oferim formació i et portem les xarxes perquè tu t'oblidis de tot.

SI JA TENS CLARA LA IMPORTÀNCIA D'UNA PÀGINA WEB PEL TEU NEGOCI CONSULTA'NS SENSE COMPROMÍS I INFORMA'T SOBRE EL QUE NECESSITES

  • Pàgines Web Girona
  • Pàgines Web Girona
  • Pàgines Web Girona