Disseny grafic

El disseny gràfic és una disciplina que comprèn diferents camps, però nosaltres estem especialitzats en la marca

: en fer créixer la identitat d’un projecte. Sigui online o sobre paper, t’ajudarem a trobar la millor solució.

VOLS CREAR UNA NOVA IDENTITAT CORPORATIVA?

BUSCAR UN NOM

Si has de decidir el nom, o si ja el tens, cal analitzar bé que funcioni en tots els aspectes. El nom és la clau del teu projecte.

 

ESTRATÈGIA

El primer pas és conèixer bé l’entorn, tant digital com real, per poder decidir valors, objectius i definir què volem comunicar.

DISSENY GRÀFIC

Som el que veuen de nosaltres. Representar els nostres valors amb una identitat física i verbal és clau per crear la cultura de marca.

APLICACIONS DEL DISSENY GRÀFIC

SERVEIS

Planificació
Creativitat
Estratègia de comunicació
Assessorament
Marca personal
Identitat
Naming

SUPORTS

Manual Corporatiu
Logotip
Targetes
Blog
Perfil a les xarxes socials
Disseny gràfic web
Disseny Editorial

COM TROBAR LES MILLORS SOLUCIONS

IDEA

L'ànima de cada projecte neix amb una idea principal: no és només l'objectiu, sinó la intenció. El més important és saber desenvolupar aquesta idea per aconseguir el propòsit des del primer moment.

CREATIVITAT

La creativitat va acompanyada del coneixement per crear les estratègies comunicatives adequades capaces de construir una identitat pròpia. Cal saber diferenciar-se en un món competitiu.

RECURSOS

Estar nodrint-se regularment ens ajuda a conèixer la millor solució per la teva idea de negoci. Podem fer professional el teu projecte per donar el pas endavant definitiu i aconseguir l'impacte desitjat.

SI COMENCES UN NEGOCI O SI VOLS UN REDISSENY, T'ASSESSOREM PER TROBAR LA SOLUCIÓ QUE NECESSITIS, CADA CAS ÉS ÚNIC COM TU!

  • Disseny grafic
  • Disseny grafic
  • Disseny grafic