SEO Girona – Posicionament Web Girona

SEO per pàgines web a tota la província de Girona i la Costa Brava

Utilitzem el SEO en Pàgines Web per tal de posicionar les majors paraules clau a les primeres posicions dels buscadors més utilitzats: Google i Bing. Totes les nostres pàgines web que realitzem des de El Corriol inclouen un SEO On-Page bàsic per tal de complir amb les “normes” i bones pràctiques que aconsella Google per tal que s’indexi millor.

SEO Girona, Posicionament Web Girona, Costa Brava i La Bisbal d'Empordà

SEO I POSICIONAMENT WEB PER EMPRESES, PIMES, EMPRENEDORS I ALTRES ORGANITZACIONS

Realitzem projectes de SEO i posicionament web a tota la província de Girona i especialment la Costa Brava. Hem posicionat pàgines web d’hotels i restaurants del sector turístic. També ajudem a emprenedors a arribar a més gent, posicionant els seus productes innovadors en campanyes de SEM per aconseguir uns resultats immediats a través de la publicitat a Internet.

Donem molta importància al posicionament web, ja que més visites al lloc web, normalment es tradueix en més vendes o contactes. Així aconseguim que els projectes digitals tinguin un retorn d’inversió major.

SEO Girona i Posicionament Web Girona

El SEO a Girona, anomenat SEO Local, ens aporta molt de valor afegit, ja que s’arriba a resultats molt bons destacant en el teu entorn. Sobretot el posicionament web a Girona té molta importància pel sector turístic que tenim a la nostra zona. Així doncs fer un posicionament web geolocalitzat a Girona ens aportarà que totes aquelles persones que estiguin de pas, aconsegueixin trobar-nos fàcilment.

SEO a la Costa Brava

Utilitzem la marca Costa Brava com a base de SEO per projectes ubicats en aquest meravellós entorn. Alguns dels nostres clients, han aconseguit que a través del posicionament web a la Costa Brava, les seves vendes i contactes provinents de la pàgina web augmentin i superin el volum que tenien amb publicitat convencional.

Posicionament en buscadors a La Bisbal d’Empordà

La nostra ubicació a la Bisbal, capital del Baix Empordà, ens permet haver realitzat projectes de posicionament web al voltant de La Bisbal d’Empordà. Això ens ha donat accés al sector empresarial i turístic del nostre entorn. Hem participat en projectes de posicionament web per ceràmiques, hotels i restaurants.

Vols posicionar la teva empresa de Girona o la Costa Brava? Necessites promocionar el teu producte per arribar a més gent? Tens un projecte natiu digital i vols rebre més visites al teu lloc web?

VULL POSICIONAR LA PÀGINA WEB

COM POSICIONAR AMB SEO LA MEVA PÀGINA WEB A PRIMERA POSICIÓ DE GOOGLE?

Estudis de paraules clau

L’estudi de paraules clau ens ajuda a definir quines cerques realitzen els teus clients per trobar el teu producte o servei. No serveis de res posicionar paraules o cerques que només utilitzes tu per descriure el que fas.

pictograma competència

Estudi de la competència

Els estudis de competència ens ajuden a saber si les paraules que volem posicionar tindran molta competència i extraurem la dificultat per posicionar-les als buscadors. Com més competida o treballada estigui la paraula clau, més tardarem o ens constarà a posicionar-la a la primera pàgina.

Estratègies de posicionament web

Les estratègies de posicionament web, ens ajuden a definir com treballarem el SEO a la nostra pàgina web. Ens ajudarà a definir com evolucionarà el nostre web per tal de posicionar-la per sobre la competència.

pictograma arquitectura web

Arquitectura de Pàgines Web

L’arquitectura de la nostra pàgina web és molt important pel posicionament web. Utilitzar un bon arbre d’URL i una bona estructuració de la informació és la base del nostre projecte digital.

picto estructura de la informació

Estructura de la informació

L’estructura de la informació, consisteix a definir bé i identificar què és cada cosa dins la nostra pàgina web. S’ha d’especificar bé quines parts del nostre contingut són títols principals, títols secundaris, imatges…

picto links

Enllaços externs

Els enllaços externs són un altre factor que influeix en el posicionament del nostre lloc web. Aconseguir enllaços externs de bona qualitat i de llocs amb autoritat web, ajudaran a millorar les posicions als buscadors.

Eines de posicionament, seguiment i informes

Utilitzem les eines de posicionament més actuals per fer diagnòstics previs, seguiment i millores de SEO a les pàgines web. A més realitzem informes periòdics perquè els clients vegin l’evolució i les millores de posicions dels cercadors per a totes les paraules clau que treballem

Integració de Disseny, experiència d’usuari i SEO

El posicionament web ha de ser natural i integrat amb el disseny web i l’experiència d’usuari. Les pàgines web que desenvolupem des de l’agència El Corriol, implementen les bases necessàries per tenir un bon SEO de base. Intentant integrar sempre el disseny, l’experiència de l’usuari i el posicionament web en buscadors.

Innovació en tècniques de posicionament web

La innovació en tècniques de posicionament està a l’ordre del dia. Les actualitzacions d’algoritmes dels buscadors són constants i això obliga a actualitzar-se constantment. Per això utilitzem projectes de test o labs on provar noves tècniques de SEO, optimització de velocitat de càrrega, millores en programació…

Optimització de pàgines web

L’optimització de la pàgina web és un factor clau. Tenir un allotjament web adequat amb un bon temps de resposta, millorar la programació, optimitzar les imatges per aconseguir una millor velocitat de càrrega són fonamentals a l’hora de posicionar una pàgina web. De res serveix tenir una web amb SEO, si tarda més d’un minut a carregar..

Vols veure un resultat de la nostre feina de SEO?