BLOG

Quan caduca un domini?

Com saber quan caduca el meu domini?

03/04/2018
Manteniment
5/5 (3)

Fins i tot a Google se li ha escapat renovar el domini, i si no us ho creieu, consulteu aquest article de “L’Home que va ser amo de goolge.com per un minut“.

Per això és tan important anar controlant quan caduca el nostre o posar-nos un avís a la nostra agenda.

Com i quan s’avisa que està a punt de caducar un domini?

Normalment quan es registra un domini, es demana un correu electrònic com a informació de contacte i posteriorment per enviar els avisos de renovació.

El problema és que aquests e-mails poden quedar inaccessibles o desaparèixer. Posteriorment quan ens envien l’avís que està a punt de caducar, ningú veu aquest correu i podem quedar-nos sense el nostre domini.

Comprova la caducitat del teu domini

La comprovació tant de la informació de contacte com de la caducitat s’anomena “WHOIS“.

Per comprovar si un domini està a punt de caducar, hi ha moltes pàgines web que donen aquesta informació. Aquí us deixem algunes que podeu consultar:

Només ens caldrà posar el nom i a continuació tindrem totes les dades referents al nostre domini.

Pot ser que estigui protegit, en aquest cas ens mostrarà una informació aleatòria per tal d’amagar la titularitat del domini, però les dates d’expiració apareixeran igualment.

En el següent article del Cicle de vida, podràs trobar més informació sobre els terminis de renovació, el període de càstig, renovació i eliminació de dominis per les diferents extensions: .com, .cat, .es

Des de l’Agència El Corriol, us donem el suport necessari per a la gestió dels vostres dominis i unifiquem els serveis. Podeu consultar tots els serveis que oferim aquí.

 

QUÉ T'HA SEMBLAT?

comparteix
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *