Tecnologia mèdica: part prematur

De la Universitat de Granada i el Sistema Andalús de Salut, neix la Spinoff Innitius, creadora del Fine Birth, el dispositiu per prevenir el part prematur

El part prematur és una de les causes principals de mortalitat infantil, i el dispositiu Fine Birth serveix per detectar-lo. Innitius és la Spinoff creadora d'aquest projecte de tecnologia mèdica. En aquest projecte hem desenvolupat tota la marca, des del nom, l'estratègia de comunicació, papereria bàsica, manual corporatiu, pàgina web, posicionament i Newsletter.

NAMING I LOGOTIP

El concepte del nom està relacionat amb el naixement, per això Innitius que ve la paraula llatina d'inici. Per al dispositiu vam buscar un nom assertiu que tingués a veure amb l'objectiu final del dispositiu, tenir un bon part.

CONCEPTE ARQUITECTURA

Hem utilitzat l'arquitectura contemporània com a metàfora dels valors d'Innitius.

  • Tecnologia mèdica: part prematur
  • Tecnologia mèdica: part prematur
  • Tecnologia mèdica: part prematur
MANUAL CORPORATIU

Innitius i Fine Birth correspon a una empresa i el seu producte. Calia definir bé totes les característiques i normes corporatives.

MÀRQUETING

Aquesta pàgina web està pensada per aconseguir reputació a través de la marca i rebre visites amb totes les cerques relacionades amb el tema: pensada per als cercadors. A més d'una estratègia de subscripció per a Newsletter personalitzada i un Blog actiu.