Restaurant Calella de Palafrugell

Can Gelpí és un restaurant familiar situat a les Voltes de Calella de Palafrugell, on el producte fresc, la cuina mediterrània i el paisatge s'uneixen

Fa més de dos anys que col·laborem amb Can Gelpí, hem renovat la imatge corporativa i creat la pàgina web. S'han realitzat les cartes, els menús setmanals, els tríptics de postres i suggeriments (en cinc idiomes), les targetes, el paper gastronòmic i els individuals. Tot això cercant els materials de suport i supervisant la impressió.

IDENTITAT

En aquest redisseny el client demanava mantenir els arcs, ja que són molt significatius per la família. A partir d'aquí, la nova proposta inclou el tipus de cuina i la situació. Amb el segell es representa la idea de cuina casolana.

CARTA D'ESMORZAR

Cada carta té unes necessitats diferents, i s'utilitzen segons l'hora del dia.

  • Restaurant Calella de Palafrugell
  • Restaurant Calella de Palafrugell
  • Restaurant Calella de Palafrugell
INDIVIDUAL I CARTA DE TEMPORADA

Els individuals és una foto antiga actualitzada, un souvenir que els clients s'emporten a casa després dels àpats. Els altres dissenys corresponen als menús de cada temporada.

PÀGINA WEB PALAFRUGELL

Per primera vegada, Can Gelpí té una web corporativa on s'explica la seva història i el seu tarannà actual. Ara si busques al cercador, trobes la seva pàgina, amb un disseny únic i exclusiu.