Professora de Ioga

La Maria és professora de ioga a la Bisbal d'Empordà. Hem dissenyat la seva marca personal, cartelleria, retolació i realitzat la pàgina web del centre

La Maria té un centre de classes particulars anomenat Es Ioga a la Bisbal d'Empordà. En aquest projecte vam desenvolupar el briefing per definir la marca personal i construir una identitat en relació a la idea a transmetre. Assessorament, identitat corporativa i pàgina web amb una clienta amb la que portem més d'un any col·laborant.

MARCA PERSONAL

Una de les idees més importants a comunicar, és el canvi de vida gràcies al ioga, i la seva pròpia experiència positiva en aquesta disciplina. Una marca professional amb cos i ànima.

CARTELLISME

La Maria està constament fent noves activitats i ens encarreguem dels cartells i anuncis de les novetats.

  • Professora de Ioga
  • Professora de Ioga
BLOG PERSONAL

La web té petits detalls personalitzats que defineixen la seva marca. Hi ha un blog on explica el seu coneixement que conjuntament amb les xarxes socials li han donat força en la reputació online.

PROGRAMACIÓ

La Maria volia donar importància a les xarxes dins la seva web i que tot el conjunt la definís. Per tal que fos així, vàrem crear una plantilla de Wordpress personalitzada adaptant les xarxes més utilitzades per ella.