BOTIGA DE DISSENY NATURAL

Decobruc és una botiga de disseny natural per decorar la casa amb mobles i productes únics situada a la Bisbal d'Empordà

En aquest projecte hem densevolupat la part disseny gràfic web i comunicació, la programació web, un tour d’imatges 360º de la botiga i un reportatge narratiu sobre Decobruc.

TARGETÓ I PUBLICITAT

A més del web, el projecte també inclou el disseny d’una postal que serveix per apuntar detalls als clients, i una sèrie d’anuncis publicats al Punt Diari.

REPORTATGE FOTOGRÀFIC I VISITA VIRTUAL 360º

En aquest projecte és molt important reflexar la bellesa i potència dels productes i la botiga. I vàrem solucionar-ho amb les imatges de la Xènia i una visita virtual de 360º programada per nosaltres amb el reportatge de l’Esteve Vilarrúbies.

PROGRAMACIÓ

Com en la majoria de les nostres feines, no volem que el projecte s’adapti a la web sinó que la web s’adapti al projecte. Per poder fer, realitzem plantilles de WordPress i les adaptem per a la correcta visualització per tots els dispositius. En aquest projecte també hem inclòs les xarxes socials dintre el web per tal de donar-los una major visibilitat.