TENS EL DISSENY D’UNA WEB PERÒ ET FALTA LA PROGRAMACIÓ?
NOSALTRES LA FEM REALITAT TOTALMENT PERSONALITZADA

La nostra experiència ens permet desenvolupar projectes complexes i trobar la solució més adequada.

ESPECIALITZATS EN DESENVOLUPAMENT I PROGRAMACIÓ WEB AMB WORDPRESS

Tot i que treballem amb el llenguatge de programació necessari per tenir la millor pàgina web, hem escollit el WordPress com a eina de gestió principal per les nostres webs per la seva versatilitat.

OFERIM PAQUETS PERSONALITZATS DE PROGRAMACIÓ PER HORES.
VOLS MILLORAR LA TEVA WEB?

ET FEM LA WEB QUE ESTÀS IMAGINANT

PROGRAMACIÓ WEB

Podem realitzar qualsevol tipus de web personalitzada. Blogs personals, webs corporatives i botigues online no tenen secrets per nosaltres.

ADMINISTRACIÓ

Estem especialitzats en administracions front-end, on el propietari de la web només ha de tenir coneixements bàsics per gestionar la seva web.

USUARIS

Realitzem webs amb filtratge a l’accés dels usuaris. Això ens permet definir quines parts de la web podrà veure l’usuari en funció del seu rol (administrador, comprador o visita).
La programació és el procés de codificar, depurar i mantenir el codi font d’un llenguatge de programació. La nostra feina tracta d’encaixar el disseny web a tots els dispositius per tal de recollir les necessitats del client.

Una botiga online, única, fàcil de gestionar i amb vendes és possible. Et programem la botiga, fem la configuració dels sistemes de pagament, control d’estoc, enviament de correus…I ho deixem a punt perquè tu ho gestionis.

TIPUS DE PACK D’HORES DE PROGRAMACIÓ

Pack de 10 hores

Amb aquestes 10 hores tu decideixes quines modificacions de disseny i programació necessites per millorar la teva web.
250 euros/ 10 hores (25 euros/hora)

Pack personalitzat

Ens encarreguem de fer una anàlisi de la teva web i et fem un càlcul del temps necessari per tenir una web actualitzada amb el mínim de modificacions
25 euros/ hora