VOLS APARÈIXER A LES PRIMERES POSICIONS DE GOOGLE?

Estar ben posicionat en els buscadors s’ha convertit en un requisit clau per tenir èxit a Internet en qualsevol negoci. Consulta els nostres serveis especialitzats en SEO.

MÀRQUETING ONLINE: SEO, ESTRATÈGIES DE POSICIONAMENT WEB I XARXES SOCIALS

Analitzem la teva pàgina web, estudiem quines són les paraules clau que has d’utilitzar i optimitzem el SEO On-Page per aconseguir millors posicions als cercadors. Desenvolupem estratègies de posicionament web combinades amb difusió a través de xarxes socials i newsletter.

POSICIONAR LA TEVA PÀGINA WEB ALS CERCADORS PORTARÀ MÉS VISITANTS, ACONSEGUINT MÉS VISIBILITAT 

SERVEIS SEO PER PÀGINES WEB

AUDITORIA SEO

Les auditories SEO serveixen per saber com està posicionat el teu lloc web actualment i detectar errors que pugui tenir en temes de SEO. És el punt de partida per començar qualsevol estratègia de posicionament web.

PARAULES CLAU

Els estudis de paraules clau i competència ens ajudaran a definir els objectius i saber la dificultat de posicionament en els primers resultats dels buscadors. Intentarem treballar paraules clau que maximitzin el nombre de cerques i tinguin poca competència.

CONSULTORIA SEO

La consultoria SEO ens serveix per definir amb el client quina és l’estratègia que més s’adequa a les seves necessitats. Utilitzem l’auditoria i els estudis per traçar una estratègia coordinada amb el client per posicionar la pàgina web.

SEO ON-PAGE

El SEO on-page és el nom tècnic que defineix totes les feines de posicionament web que es realitzen al lloc web que ajudaran a millorar el posicionament. És la base de tot projecte de posicionament. Consisteix a millorar aspectes com: redacció de continguts, adequació dels continguts, millores de programació…

OPTIMITZACIÓ WEB

L’optimització de la velocitat de càrrega de la web és un factor molt important que Google té en compte a l’hora de puntar les pàgines web. Millorant el temps de càrrega de la teva pàgina web és clau per aconseguir un millor posicionament.

LINK BUILDING

El link building s’utilitza per crear una estratègia d’enllaços cap a la nostra pàgina web. Aquest és un dels factors més important que Google continua mirant a l’hora de donar importància i millorar posicions. Com més gent parli o enllaci el nostre web, més important i rellevància tindrà i més ben posicionada estarà.
Una bona estratègia de posicionament web requereix una anàlisi completa i millores tècniques del lloc web. Per això, utilitzem les millors eines i tècniques SEO disponibles per aconseguir posicionar de manera ràpida i eficaç, i així obtenir resultats immediats.

Apliquem el màrqueting online a tots els nostres projectes perquè creiem que el posicionament i el seo són essencials avui en dia per situar la web als buscadors i aconseguir més tràfic.

MANTENIMENT

Realitzem manteniments SEO per seguir l’evolució en el posicionament web de les pàgines web dels nostres clients. L’algoritme de Google canvia constantment, és per això que es necessita fer un manteniment per evitar penalitzacions o caigudes de posicions en les paraules principals que aporten tràfic al nostre projecte.

ANÀLISIS I INFORMES
Utilitzem informes SEO setmanals i mensuals personalitzats per fer el seguiment de l’evolució del posicionament web. A través de l’anàlisi de resultats, actualitzem i optimitzem les estratègies de màrqueting online. Així aconseguim millorar i aconseguir més visites per la nostra pàgina web.
XARXES SOCIALS
Les Xarxes Socials són una font de tràfic que podem aprofitar perquè els nostres seguidors visitin la nostra pàgina web. Mitjançant la publicació d’articles, imatges o vídeos farem que visitin i contractin els nostres serveis. Deixa que el nostre equip gestioni les teves Xarxes Socials i augmenta els seguidors per fer virals les teves publicacions.