AVÍS LEGAL

Condicions d’us

El lloc web https://www.elcorriol.com/ és propietat de Albert Torro Vilert. En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li informem que Albert Torró Vilert és el titular del seu lloc web https://www.elcorriol.com/, amb domicili al Carrer Narcís Roca i Farreras 9, 17007 Girona, amb CIF: ES40359196S. Poden contactar amb nosaltres, a més d’estar a la seva disposició al nostre domicili, usant els següents mitjants: per correu electrònic a info@elcorriol.com, o bé per telèfon al 644058613. L’us d’aquest lloc Web https://www.elcorriol.com/ es regeix per les normes establertes en el present Avís Legal.

Limitació de la responsabilitat

A https://www.elcorriol.com/ no ens responsabilitzem del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o que els utilitza. Tampoc assumim cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços o buscadors des de la pàgina web de https://www.elcorriol.com/.

Política d’enllaços

https://www.elcorriol.com/ no es fa responsable del contingut ni de la informació de les pàgines web de tercers a les que l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu lloc web. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les que es pugui accedir mitjançant els enllaços. https://www.elcorriol.com/ declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que, als usuaris del seu lloc web, poguessin derivar-se de la navegació per la seva pàgina web. En conseqüència, https://www.elcorriol.com/ no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Modificacions

https://www.elcorriol.com/ es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avis previ, en el contingut del seu lloc web, tant en el referent als continguts del lloc web, com en les condicions d’us de la mateixa.

DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Protecció de dades

La informació personal que ens faciliti a través dels diferents formularis, als correus electrònics o qualsevol altre mitjà que es presenti en aquest lloc Web, passarà a ser introduïda en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Albert Torro Vilert, i es mantindrà confidencial y protegida En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres finalitats, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb els principis de protecció de dades de la llei espanyola LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el RD 1720/2007, de 21 desembre, del Reglament de Desenvolupament). Per complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliten, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal us, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals. Té sempre dret a exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les dades personals que ens hagi proporcionat. Si així ho desitja, pot posar-se en contacte amb nosaltres, indicant el dret que desitja exercir junt amb una còpia del seu Document d’Identitat a: info@elcorriol.com Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per utilitzar-los per tal de poder fidelitzar la relació entre les parts.

Com exercir els teus drets:

Pots dirigr una comunicació per escrit al domicili social de El Corriol o a la direcció de correu electrònic indicat en el començarment d’aquest avís legal, incluint en ambdos casos una fotocopia del seu DNI o algun altre document identificatiu similar, per solicitar l’exercici dels drets següents:

 • Dret a solicitar l’accés a les dades personals: Pordàs preguntar a El corriol si està tractant les teves dades.
 • Dret a solicitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes):
 • Dret a solicitar la limitació del seu tractament, en aquest cas només seran conservats per El Corriol per l’exercici o defensa de reclamacions.
 • Dret a oposarte al tractament: El Corriol deixarà de tractar les seves dades de la forma qu indiquis, Bisnis dejará de tratar los datos en la forma que indiques, a no ser que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions, calgui seguir tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: En el cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altre firma, El Corriol et facilitarà la portabilitat de les dades al nou responsable.
 • Drect a l’eliminació de les dades: Tindrà dret a demanar que s’eliminin completament les dades a no ser que per imperatiu legals es borrarán després de la seva confirmació.

Pot trobar més informació sobre Models, formularis i més informació sobre els seus drets a Página oficial de la Agencia Española de Protección de Datos Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada. Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què El Corriol està tractant les teves dades, pots adreçar les seves reclamacions al responsable de seguretat de El Corriol (indicat a dalt) o autoridad de protección de datos que correspongui, sent l’ Agencia Española de Protección de Datos, la indicada en el cas d’Espanya.

Dret a l’oblit i accés a les teves dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i / o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a info@elcorriol.com i sol·licitar-ho. També posem a la vostre disposició els següents formularis per demanar-ho: Vull rectificar les meves dades

Vull l’esborrat de les meves dades
Vull una còpia de les meves dades
Vull fer una sol·licitud

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió. Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa. Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa. Dades d’usuaris enviats per El Corriol a pàgines i perfils en xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que ho retira.

Quina informació recopilem dels usuaris i perqué els utilitzem

Tots els productes i serveis oferts en el lloc web El Corriol remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per efectuar registres d’usuari i / o subscripció a newsletter. Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades. Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: El Corriol compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que El Corriol ha contractat a SiteGround España. Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals El Corriol és titular.

 • Ens arribarà la teva IP, que serà usada per comprovar l’origen del missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades del mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives al seu ISP.
 • Així mateix, podràs facilitar-nos les dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.

Formulari de comentaris: A la web hi ha la possibilitat que els usuaris deixin comentaris a les publicacions del lloc. Hi ha una galeta que emmagatzema les dades facilitades per l’usuari perquè no hagi de tornar a introduir-los en cada nova visita, a més es recullen internament la direcció de correu electrònic, nom, web i l’adreça IP. Les dades estan emmagatzemats en els servidors de SiteGround Spain S.L. Registre d’usuaris: No s’admeten excepte petició expressa. Formularis de subscripció a Newsletter: El Corriol utilitza el servei d’enviament de newsletters (butlletins per correu electrònic) de Mailchimp, empresa ubicada a la Unió Europea, que emmagatzema les dades de correu electrònic, nom i acceptació de la subscripció. Pots anul·lar en qualsevol moment la subscripció al butlletí mitjançant un enllaç específic situat al fons de cada enviament que rebis. Correo electrónico: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és Google, Inc, a través de Google Apps per empreses.

Xaxes Socials

Presència en xarxes: El Corriol compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet. Finalitat i legitimació: El tractament que El Corriol durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, El Corriol podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes i de prestar servei personalitzat d’atenció al client. Extracció de dades: En cap cas El Corriol, extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntual i expressament consentiment per a això. Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades del seguidor quedi supeditat a la modificació del perfil personal d’aquest, El Corriol t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura de les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Emmagatzematge i xifrat: El Corriol utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive. Correu electrònic: El servei de correu electrònic de El Corriol es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps. Xarxes Socials. El Corriol fa ús de les xarxes socials nord-americanes YouTube, Instagram, Facebook i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el lloc web sent en els seus servidors en els quals El Corriol tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura El Corriol o comparteixen amb aquesta.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i/o ús de la pàgina web de El Corriol atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts. En la utilització de El Corriol, l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de El Corriol o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal El Corriol o que impedís, de qualsevol forma , la normal utilització El Corriol.

Política de Cookies

¿Qué són les cookies?

Les cookies són fitxers que es descarreguen en els ordinadors en accedir a determinades pàgines web. Les cookies són utilitzades per les pàgines web per diferenciar entre els diferents usuaris que hi accedeixen i les informacions obtingudes puguin ser recuperades en posteriors visites.

 • Les cookies ens permeten entre d’altres coses:
 • Guardar el nom d’usuari i contrasenya per evitar tornar-ho a introduir
 • Obtenir informació sobre els hàbits de navegació de l’usuari.
 • Utilitzar opcions de continguts o disseny escollides anteriorment.
 • Obtenir informació de l’ordinador del visitant, com l’adreça IP, sistema operatiu o tipus de navegador
 • En cap cas s’obtenen dades sobre el nom, cognoms o adreça postal des de la qual l’usuari s’ha connectat

Les cookies generalment s’esborren en tancar el navegador, però per tal de poder d’aprofitar al màxim les seves funcionalitats, algunes d’aquestes persisteixen en el disc dur de l’ordinador i axí poder ser d’utilitat en futures sesions. Tanmateix, vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. Pot trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns, en els links que s’inclouen a continuació: Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9 Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-web Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647 Safari: http://support.apple.com/kb/ph5042 Li informem, no obstant això, de la possibilitat que la desactivació d’alguna cookie impedeixi o dificulti la navegació o la prestació dels serveis oferts en aquesta Web.

Quins tipus de cookies s’utilitzen en aquest lloc web?

En accedir al web https://www.elcorriol.com/ t’informem que si segueixes navegant se’t s’instal·laran diverses galetes pròpies i de tercers corresponents a les analítiques del web (a tall d’exemple: Google Analytics o eines similars) per ajudar el lloc web a analitzar l’ús que fas del lloc web i millorar la usabilitat del mateix, però en cap cas s’associen a dades que poguessin arribar a identificar-te. Les dades que guarden són de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. El servidor web no et associa com a persona sinó al teu navegador web Aquest web fa servir cookies pròpies i de tercers per aconseguir que tinguis una millor experiència de navegació, puguis compartir contingut en xarxes socials, deixar comentaris i per obtenir estadístiques dels nostres usuaris. Com a usuari, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació bloquejant aquestes cookies mitjançant la configuració apropiada del seu navegador. No obstant això, has de saber que si ho fas, aquest lloc pot no funcionar adequadament. Per això és important que llegeixis la present política de cookies i comprenguis que si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració del teu navegador per ser avisat de la recepció de cookies en el teu dispositiu o desactivar si ho desitja la capacitat d’emmagatzemar aquestes cookies en el teu dispositiu. Pots fins i tot revisar ara mateix les teves preferències sobre les galetes d’aquest lloc web en el següent botó: A continuació s’inclou la següent taula, únicament com a exemple, amb identificació de les cookies més rellevants utilitzades en aquest lloc web, així com si són pròpies o de tercers (i identificació del tercer contractat o els serveis s’han decidit utilitzar) i la seva finalitat:

Cookies propies
CookiesInformació (*)Finalitat
Estrictamente necesariasC. d’entrada de l’usuariC. de sessió d’autenticació o identificació de l’usuari C. de seguretat de l’usuari C. de sessió de reproductor multimèdia C. de sessió per equilibrar la carga C. de personalització de la interfície d’usuariServeixen per oferir serveis o recordar configuracions per millorar la vostra navegació en el nostre lloc web.
Cookies de Tercers:
CookiesInformació (*)Finalitat
Analíticas – Google Analytics,Nombre de visites, pàgines o seccions visitades, temps de navegació, llocs visitats abans d’entrar en aquesta pàgina, detalls sobre els navegadors usatsInformes estadístics sobre el trànsit del lloc web, la seva audiència total i l’audiència en una determinada campanya publicitària
AddThis – Compartició xarxes socialsInformació al compartir un articles i la interacció amb el lloc web (servei sol·licitat, data i hora), tipus de navegador i llenguatge, localització geogràfica)Millorar i gestionar la compartició del contingut del blog a les xarxes socials.
Mailchimp – Subscripció a NewsletterRegistra si t’has subscrit a la newsletter, per no tornar-te subscriure.Millora l’experiència d’usuari.

També existeixen galetes corresponents a les xarxes socials que utilitza aquest web tenen les seves pròpies polítiques de galetes.

QUÈ ESPEREM DELS USUARIS

L’accés i / o ús de la web de El Corriol a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal, així com les condicions particulars que, si escau, el complementin, en relació amb determinats serveis i continguts de El Corriol. L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a El Corriol no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb El Corriol. D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús del web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest lloc web, es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, llevat que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars.
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars.
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Altres condicions d’ús d’aquest lloc web

L’usuari es compromet a fer un ús diligent del lloc web i dels serveis accessibles des del mateix, amb total subjecció a la Llei, als bons costums i al present avís legal. Així mateix, es compromet, llevat d’autorització prèvia, expressa i escrita de Bisnis a utilitzar la informació continguda en el lloc web, exclusivament per comoditat, no podent realitzar ni directament ni indirectament una explotació comercial dels continguts als quals té accés. Aquest lloc emmagatzema un fitxer de dades relatives als comentaris enviats a aquest lloc. Vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant un enviament d’un correu electrònic a l’adreça info@elcorriol.com. Excepte autorització expressa, prèvia i per escrit de Bisnis, queda terminantment prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, i en general qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest lloc web. Queda completament prohibit realitzar, sense el previ consentiment de El Corriol, qualsevol manipulació o alteració d’aquest lloc web. Conseqüentment, El Corriol no  assumirà cap responsabilitat derivada, o que pogués derivar-se, d’aquesta alteració o manipulació per tercers.

Exclusió de garanties i responsabilitat

El Corriol no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es puguin derivar de:

 • La manca de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web o dels seus serveis i continguts.
 • L’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts.
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal.
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web.

El Corriol no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Llei aplicable i jurisdicció

Amb caràcter general les relacions entre El Corriol amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Sempre localitzables – Contacte amb nosaltres

En cas que qualsevol usuari tingués algun dubte sobre aquestes condicions legals o qualsevol comentari sobre el portal web de El Corriol, si us plau dirigeix-te a info@elcorriol.com o utilitza el formulari de contacte disponible al lloc web. La nostra política de privacitat descriu com recollim, guardem o utilitzem la informació que recaptem a través dels diferents serveis o pàgines disponibles en aquest lloc. És important que entengui quina informació recollim i com la utilitzem ja que l’accés a aquest lloc implica l’acceptació la nostra política de privacitat.

Correus comercials

D’acord amb la legislació vigent, El Corriol no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut en El Corriol, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre la nostra Newsletter / butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de El Corriol, en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.