NOSAL

TRES

El nostre objectiu és posar a disposició de les empreses i particulars un servei
integral, professional i modern per millorar la comunicació digital.

ALBERT TORRÓ

Tècnic de Sistemes

Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Especialista en xarxes informàtiques, seguretat i gestió de servidors. Sóc una persona dinàmica i treballadora. M’encanta evolucionar cada dia coneixent nous sistemes de comunicació i estar a l’última en les novetats tecnològiques.

AT

OLGA GALCERAN

Dissenyadora Gràfica

Graduada en Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Disseny de les Illes Balears. Amb més de deu anys d’experiència en el món del disseny gràfic. Actualment estic especialitzada en el disseny gràfic web.
Què em diferencia? Que dissenyo pensant en el concepte, la comunicació, el SEO i la versió adaptativa d’una pàgina web.

OG

JORDI JORDAN

Programador

Enginyer Geòleg i Master en SGI (Sistema de Gestió Integral). El cuc de la programació ja em va entrar a la universitat. En l’àmbit web, m’he especialitzat en WordPress, creant plantilles totalment personalitzades o pròpies, encara que treballo amb qualsevol llenguatge o framework. Flexibilitat, paciència i resistència em defineixen.

JJ

AT

OG

JJ

COL·LABORADORS

Comptem amb una xarxa de professionals de confiança que complementen els nostres serveis, oferint així especialistes en les diferents àrees. Disposem de professionals del món del disseny, art, multimèdia… per assolir i unificar les necessitats dels nostres clients.