L’EQUIP DEL CORRIOL

L’objectiu de l’Agència és posar a disposició de les empreses un servei integral, professional i modern per millorar la comunicació digital

Albert Torró

Tècnic de sistemes

Enginyer de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Especialista en xarxes informàtiques, seguretat i gestió de servidors. Sóc una persona dinàmica i treballadora. M'encanta evolucionar cada dia coneixent nous sistemes de comunicació i estar a l'última en les novetats tecnològiques. M'agrada gaudir de bons concerts i passar el temps lliure envoltat dels meus.

jordi

Programador

Enginyer Geòleg i Master en SGI (Sistema de Gestió Integral). El cuc de la programació ja em va entrar a la universitat. En l'àmbit web, m'he especialitzat en Wordpress, creant plantilles totalment personalitzades o pròpies, encara que treballo amb qualsevol llenguatge o framework. Flexibilitat, paciència i resistència em defineixen.

Olga Galceran

Dissenyadora gràfica

Graduada en Disseny Gràfic a l’Escola d’Art i Disseny de les Illes Balears. Amb més de deu anys d’experiència en el món del disseny gràfic. Actualment em dedico sobretot a la identitat corporativa i al disseny gràfic web. Tinc passió per la planificació, l'organització i el desenvolupament conceptual. Desconnecto fent excursions per la natura de l'Empordà.

D’ON VENIM

El Corriol neix com a resposta a la necessitat de tenir un equip de professionals, amb una organització i gestió comuna per assolir projectes més ambiciosos i alhora donar resposta a totes les especialitats que engloben la comunicació digital d’avui en dia. El projecte comença a finals de 2015 per tal d’unificar esforços i projectes entre els 3 membres fundadors de La Bisbal d’Empordà. Creiem que modernitzant i optimitzant l’entorn digital de qualsevol empresa s’afavoreix la millora de la imatge, la gestió i la captació de clients potencials. Per això busquem i apliquem les últimes novetats en disseny, programació, multimèdia i marketing online per oferir un servei òtpim i innovador adaptat a les noves necessitats digitals.

COL·LABORADORS

Comptem amb una xarxa de professionals de confiança que complementen els nostres serveis, oferint així especialistes en les diferents àrees. Disposem de professionals del món del disseny, art, multimèdia, community manager, xarxes socials… per assolir i unificar les necessitats dels nostres clients.

Estudi de la Mireia
Vellut Estudi de Disseny Gràfic
Groc TV
Vellut Estudi de Disseny Gràfic