UNA PÀGINA WEB PROFESSIONAL, FARÀ CRÉIXER EL TEU PROJECTE.

Les nostres web sumen el SEO, la programació i el disseny gràfic per aconseguir els millors resultats.

EL DISSENY WEB POT CANVIAR EL CURS DEL TEU NEGOCI

Des de 2015, hem vist de primera mà el poder de la marca professional i el disseny web. Des de connectar-se amb el client ideal de manera més consistent, fins a fer créixer els ingressos: un disseny web professional pot canviar el curs del teu negoci.

SI VOLS VEURE ALGUNS EXEMPLES DE PÀGINES WEB VISITA EL NOSTRE PORTFOLI
TOTS ELS RECURSOS A LA TEVA DISPOSICIÓ

PROJECTAR

Primer de tot analitzem el teu projecte per trobar les solucions de comunicació més adequada i ho compartim amb el client.

PARAULES CLAU

Què és cerca a Google? Podem saber quines paraules es busquen i fer una web pensant en els resultats per aconseguir més visites.

DISSENY GRÀFIC WEB

Equilibrem el disseny i l’estratègia comunicativa i presentem una proposta web que s’adapti al projecte i t’ajudi a créixer potencialment.

PROGRAMACIÓ WEB

Els detalls marquen la diferència, i la programació és capaç de crear webs amb moltes possibilitats o impactants efectes visuals.

POSICIONAMENT – SEO

Webs amb jerarquia de la informació, amb títols i textos funcionals, velocitat ràpida a la navegació, arquitectura web i molt més!

USABILITAT

Dissenyem interfícies web què vagin d’acord a l’experiència d’usuari i funcioni a la perfecció. Per nosaltres la comprensió ho és tot.
Cada projecte és únic i té unes necessitats, per això escoltem i parlem amb el client fins que quedi satisfet amb el resultat. La nostra visió contempla els pilars més importants per un resultat òpitim. Volem que els nostres clients quedin ben representats en cada detall per la seva web.

Estàs a pocs passos de tenir
una web amb un disseny estratègic,
amb impacte i ben posicionada.
Demana un pressupost
sense compromís.

SEGUEIX-NOS AL INSTAGRAM DEL CORRIOL