Disseny págines web Girona i Costa Brava

Dissenyem pàgines web professionals i creatives a tota la província de Girona i Costa Brava

El disseny de pàgines web que desenvolupem estan pensats per explicar les parts més importants del negoci dels nostres clients. Abans de començar un projecte de pàgina web, ens informem de l’entorn del nostre client, els valors que vol transmetre i a qui va dirigit. Així aconseguim captar i fer que els usuaris naveguin per tots els enllaços de la nostra pàgina web de manera natural.

DISSENY WEB PER EMPRESES, PIMES, EMPRENEDORS I ALTRES ORGANITZACIONS

Treballem amb molts sectors empresarials que es desenvolupen a la província de Girona i la Costa Brava. Realitzem projectes web relacionats amb el sector turístic, però també amb empresaris o emprenedors que volen potenciar la seva presència a Internet.

Donem molta importància a la creativitat i el disseny web, sense deixar de banda l’experiència d’usuari. Sempre comptem amb l’opinió i gustos que ens comunica el nostre client. Conjuntament amb la nostra experiència aconseguim desenvolupar uns dissenys web únics.

Treballem amb molts sectors empresarials que es desenvolupen a la província de Girona i la Costa Brava. Realitzem projectes web relacionats amb el sector turístic, però també amb empresaris o emprenedors que volen potenciar la seva presència a Internet.

Donem molta importància a la creativitat i el disseny web, sense deixar de banda l’experiència d’usuari. Sempre comptem amb l’opinió i gustos que ens comunica el nostre client. Conjuntament amb la nostra experiència aconseguim desenvolupar uns dissenys web únics.

Disseny web Girona

DISSENY WEB GIRONA

Realitzem projectes web a Girona capital i rodalies, aportant valor al teixit empresarial de la ciutat. Hem programat projectes d’emprenadors com Encuentra Tu Retiro, un marketplace tipus AirBnB per la recerca de retirs. També treballem amb empreses d’obres i serveis de tot tipus. Tenim webs amb paraules clau com “lleure girona” o “lloguer wc químics Girona” en els primers llocs del cercador.

PÀGINES WEB COSTA BRAVA

Hem treballat fent pàgines web pel sector turístic de la Costa Brava. Bàsicament, hem desenvolupat projectes web per restaurants, hotels i cases rurals. Són clients nostres el Pa i Raïm de Palafrugell, Can Gelpí de Calella de Palafrugell o La Candelaria de Peratallada.

DISSENY PÀGINES WEB LA BISBAL D’EMPORDÀ

La nostra oficina ubicada a La Bisbal d’Empordà ens dóna accés a tot el sector empresarial i turístic que es desenvolupa al voltant de la capital de comarca del Baix Empordà. Realitzem pàgines web per pimes, emprenedors que volen començar un negoci i per empreses del sector ceràmic.

COM ACONSEGUIR UN DISSENY WEB PROFESSIONAL PER LA NOSTRE MARCA?

Imatges Digitals

Les imatges són una part molt important d’un disseny web, no s’hi val utilitzar el mòbil! Nosaltres treballem amb diferents fotògrafs professionals per garantir la nitidesa i la qualitat dels productes o serveis.

Continguts Web

Els textos faran que l’usuari es quedi a llegir la web. Comprendre la comunicació és una de les parts més importants al principi del projecte, per això ajudem al client a escollir bé el que dirà, i si necessita redactar els continguts, també oferim aquest servei.

Disseny Gràfic Web Girona

Un cop sabem què volem aconseguir preparem el disseny gràfic web. Aquesta part serveix per trobar les millors solucions gràfiques de comunicació. Explicar el més important de cada projecte i fer-ho de forma visual i creativa per arribar al nostre públic.

Programació Web Girona

Un cop tenim el disseny tancat, el programador crea la web en línia. Què la navegació sigui correcte, l’optimització, la velocitat, els efectes visuals, els filtratges i tots els estils necessaris, convertiran el projecte en dinàmic i atractiu.

Estudi De Paraules Clau

Actualment ja es comença a tenir consciència de la importància d’un estudi de paraules clau abans de començar una web. És important saber què cerca la gent a Google per aconseguir més tràfic, que són més visites que es poden convertir en vendes.

Traduccions

Disposem de traductors bilingües especialitzats en pàgines web per traduir tots els textos de la web. Si creus que el traductor en línia t’ho pot fer, t’equivoques. Sempre és millor un especialista amb una comunicació real i sense faltes d’ortografia.

Disseny web Girona

INNOVACIÓ EN DISSENY WEB

Aquesta disciplina va canviant constantment i cal estar al dia de tot el que va passant i com evolucionen els recursos en tots els aspectes. Utilitzem les últimes novetats en programació per aconseguir un resultat innovador i perdurable en el temps.

EXPERIÈNCIA D’USUARI

De res serveix una web bonica si no entenem per on hem de navegar. Cal dirigir l’usuari cap on volem amb l’objectiu clar: generar oportunitats de venda, aconseguir que ens contactin o que se subscriguin al nostre butlletí informatiu (“Newsletter”).

POSICIONAMENT I REDACCIÓ DE CONTINGUTS

Redactar els textos del teu projecte pensant amb les cerques que fan els usuaris, ajudarà a fer créixer el tràfic de visites.

DISSENY RESPONSIVE PER ADAPTAR-SE A CADA DISPOSITIU

Avui en dia més del 50% de visites web es fan amb mòbil. S’ha de tenir molt en compte dissenyar webs adaptatives, que mantinguin la qualitat amb la tauleta i el mòbil. Cada suport té unes característiques a contemplar.

Estudiem la manera de fer un disseny atractiu i actual, sempre de la mà del client i aportant les solucions creatives més adients per cada projecte. Tot per aconseguir un disseny professional adient a la imatge que volem.