Disseny Gràfic Girona, Costa Brava i La Bisbal d’Empordà

Perquè el disseny gràfic és una eina útil? Tot el que la imatge corporativa i la comunicació online pot fer per la teva empresa

Si has arribat fins aquí, segurament estàs a un pas de confiar en un professional per la tasca de disseny gràfic. Nosaltres serem capaços d’interpretar com veus la teva marca i reflectir el que sempre has volgut que el món vegi del teu projecte. Comença una nova etapa i aquest és un pas important, escriu-nos i parlem sobre el que estàs pensant, posarem ordre i significat a tot plegat, ens interessa moltíssim!

EL DISSENY GRÀFIC ÉS L'EINA PER COMUNICAR-TE

Al Corriol cada client té un tracte únic i especial amb l’objectiu d’entendre i interpretar-ne la visió. Un cop analitzem el projecte des d’un punt de vista global, dissenyem l’estratègia comunicativa que serà el fil conductor per plasmar els valors de la marca. Nosaltres no fem només logos, pensem com arribar al nostre públic, quins canals utilitzar, com fer-los diferenciar, com ens hem de dirigir… El disseny gràfic no és només deixar els elements ben posats, si no sé capaços de transmetre valors i comunicar la realitat del que venem.

Al Corriol cada client té un tracte únic i especial amb l’objectiu d’entendre i interpretar-ne la visió. Un cop analitzem el projecte des d’un punt de vista global, dissenyem l’estratègia comunicativa que serà el fil conductor per plasmar els valors de la marca.

Nosaltres no fem només logos, pensem com arribar al nostre públic, quins canals utilitzar, com fer-los diferenciar, com ens hem de dirigir… El disseny gràfic no és només deixar els elements ben posats, si no sé capaços de transmetre valors i comunicar la realitat del que som.

Disseny gràfic Girona

DISSENY GRÀFIC GIRONA

La província de Girona és un lloc amb un potencial important en el món d’emprenedors, persones amb iniciativa fan créixer el mercat amb força. Girona també té un llarg recorregut en petites, mitjanes i grans empreses. Tot aquest públic ha de tenir cura de la imatge corporativa que projecta, per això no ens pots quedar enrere!

DISSENY GRÀFIC COSTA BRAVA

A la Costa Brava cada vegada som més reconeguts, després de treballar amb clients fixes de restauració i realitzar nous projectes a prop de la platja. Ens apassiona treballar amb empreses familiars amb tradició i ser capaços d’actualitzar la marca sense perdre la identitat de tots aquests anys d’història.

DISSENY GRÀFIC LA BISBAL D’EMPORDÀ

Des que hem començat, hem anat a poc a poc, col·laborant amb més negocis del nostre poble. Creiem que no hi ha millor satisfacció que veure com millora el nostre entorn digital més proper, i veure com les petites empreses tenen una marca que els representa, els fa professionals i visualment estan dissenyades amb dedicació.

COM ACONSEGUIR UN DISSENY PROFESSIONAL PER LA NOSTRE MARCA?

Identitat corporativa

Una marca és molt més que un logotip. És la seva filosofia, els seus valors, l’estil de comunicació, els productes i els serveis. Tot el latent que dóna el significat al vostre projecte i que per nosaltres és molt important saber interpretar.

Logotips per empreses

Dissenyem logotips personalitzats amb la intenció de què et sentis representat i còmode amb la teva marca. Per nosaltres el valor recau en un disseny totalment únic, que reflecteixi els seus objectius únics. Una identitat que et diferenciï.

Manual d’imatge corporativa

Les marques professionals necessiten un manual de normes corporatives. És un document on és defineixen tots els elements gràfics de la marca i on s’explica com s’han d’utilitzar correctament per ser corporatius.

Disseny de papereria

Dissenyem papereria de l’empresa: targetes, paper per factura, sobre, roll-ups, fulletons informatius, etc. Nosaltres ens encarreguem del disseny fins a la recollida d’impremta.

Identitat digital

Actualment el disseny gràfic està molt dirigit al món digital, per això la cara visible del nostre negoci a Internet ha d’estar actualitzada, se coherent i atractiva. Nosaltres sabem quina imatge necessites a les xarxes socials o a la teva botiga online.

Redisseny de marca

Les marques s’han d’actualitzar, no vol dir perdre la identitat, però sí posar-nos al dia. Amb els anys la marca evoluciona de diferent manera, per això a vegades, cal fer una actualització del logotip, fer-se la web nova, plantejar una estratègia diferent, etc.

Disseny gràfic Girona

DISSENY GRÀFIC WEB

Per nosaltres la part de disseny gràfic web inclou el que veiem i tota l’estratègia de comunicació online. Els nostres dissenys web es creen amb una estratègia SE0 i un enfoc personalitzat, dissenyem des de zero pensant en tu. Volem que la teva web sigui tan autèntica i veritable com la teva empresa.

DISSENY GRÀFIC I EL MÀRQUETING

En aquest camp el disseny gràfic té molt a dir, igual que avui els dissenyadors hem de crear webs pensades per transaccionar. El màrqueting és un món molt extens, però sense un disseny que s’expliqui bé la nostra història i què volem, podem perdre visites, usuaris, vendes, etc. Per això nosaltres fem webs pensant en el màrqueting online.

EL DISSENY GRÀFIC APLICAT A LES XARXES SOCIALS

Com tens el perfil de les xarxes socials? Quins gràfics puc utilitzar? És important una capçalera de Facebook? Totes aquestes preguntes se les hauria de fer un emprenedor o un empresari sobre les xarxes socials deL seu negoci. Nosaltres pensem que la imatge a les xarxes diu més del que sembla, en parlem junts?

EL DISSENY GRÀFIC APLICAT A LES NEWSLETTERS

Els butlletins informatius són un element funcional i bonic que recorda als nostres clients que existim i què estem fent ara mateix. Per això hem de dissenyar una estratègia comunicativa amb uns objectius definits i la Newsletter ha de transmetre tot allò que volem compartir amb els nostres clients d’una manera atractiva i propera.

Estudiem la manera de fer un disseny atractiu i actual, sempre de la mà del client i aportant les solucions creatives més adients per cada projecte. Tot per aconseguir un disseny professional adient a la imatge que volem projectar.