Disseny botigues online a Girona i la Costa Brava

Dissenyem botigues online professionals i creatives a tota la província de Girona i Costa Brava

El disseny de botigues online que desenvolupem estan pensats per vendre i explicar els productes del negoci dels nostres clients. Abans de començar el desenvolupament d’una botiga online, ens informem de l’entorn del nostre client, els valors que vol transmetre i a qui va dirigit. Així aconseguim captar i fer que els usuaris naveguin per tots els enllaços de la nostra pàgina web de manera natural.

DISSENY BOTIGUES ONLINE EMPRESES, PIMES I EMPRENEDORS

Treballem amb molts sectors empresarials que es desenvolupen a la província de Girona i la Costa Brava. Desenvolupem botigues online relacionades amb el sector turístic, però també amb empresaris o emprenedors que volen potenciar la seva presència a Internet. Donem molta importància a la creativitat i el disseny web, sense deixar de banda l’experiència d’usuari. Sempre comptem amb l’opinió i gustos que ens comunica el nostre client. Conjuntament amb la nostra experiència aconseguim desenvolupar uns dissenys web únics.

Treballem amb molts sectors empresarials que es desenvolupen a la província de Girona i la Costa Brava. Realitzem projectes web relacionats amb el sector turístic, però també amb empresaris o emprenedors que volen potenciar la seva presència a Internet.

Donem molta importància a la creativitat i el disseny web, sense deixar de banda l’experiència d’usuari. Sempre comptem amb l’opinió i gustos que ens comunica el nostre client. Conjuntament amb la nostra experiència aconseguim desenvolupar uns dissenys web únics.

DISSENY BOTIGA ONLINE GIRONA

Dissenyem botigues online a Girona capital i rodalies, aportant valor al teixit empresarial de la ciutat. Hem programat projectes d’emprenadors com Encuentra Tu Retiro, un marketplace tipus AirBnB per la recerca de retirs. També treballem amb empreses d’obres i serveis de tot tipus.

DISSENY BOTIGUES ONLINE A LA COSTA BRAVA

Hem treballat fent pàgines web pel sector turístic de la Costa Brava. Bàsicament, hem desenvolupat botigues online per botigues de diferents sectors. Són clients nostres la botiga de joguines Monjoc i l’herboristeria Sóc Natural.

BOTIGUES ONLINE LA BISBAL D’EMPORDÀ

La nostra oficina ubicada a La Bisbal d’Empordà ens dóna accés a tot el sector empresarial i turístic que es desenvolupa al voltant de la capital de comarca del Baix Empordà. Realitzem pàgines web per pimes, emprenedors que volen començar un negoci i per empreses del sector ceràmic.

COM TENIR ÈXIT I VENDES AMB LA MEVA BOTIGA ONLINE?

Imatges de productes

La gestió de les imatges en una botiga online és clau per mostrar els productes en bona qualitat sense afectar a la càrrega de la pàgina web. T’aconsellarem en la millor manera de gestionar i comprimir les imatges.

Disseny pàgines de producte

La pàgina de producte de una botiga online és importantíssima ja que el client ha de trobar tota la informació del producte de manera clara. T’ajudem a dissenyar i preparar la pàgina de producte segons el sector.

Gestió de l’estoc botiga online

Un problema habitual en les botigues online és la gestió de l’estoc. A través de l’estudi previ del vostre sistema de gestió intern, us proposarem la millor solució per gestionar l’estoc de manera fàcil i àgil.

Mètodes de pagament

Configurem els mètodes de pagament més usuals, tals com transferència bancària, targeta de crèdit, Paypal entre d’altres per facilitar el pagament en els vostres clients.

Gestió d’enviaments i transports

Segons els productes hi ha diferents necessitats de transport, ja sigui prioritzar la rapidesa o la fiabilitat. Per això en les nostres botigues online us facilitem la connexió i la gestió dels enviaments amb els principals transportistes.

Filtres de búsqueda

Les búsquedes dins una botiga online són claus per tenir èxit. Tenir un bon filtratge i oferir filtres per preu, talla, colors o altres atributs fan que el client trobi el que busqui. Un bon filtratge ha d’agilitzar la búsqueda i presentar els resultats ordenats el més ràpid possible.

INNOVACIÓ EN DISSENY DE BOTIGUES ONLINE

Aquesta disciplina va canviant constantment i cal estar al dia de tot el que va passant i com evolucionen els recursos en tots els aspectes. Utilitzem les últimes novetats en programació per aconseguir un resultat innovador i perdurable en el temps.

EXPERIÈNCIA D’USUARI DINS LA BOTIGA ONLINE

De res serveix una web bonica si no entenem per on hem de navegar. Cal dirigir l’usuari cap on volem amb l’objectiu clar: generar oportunitats de venda, aconseguir que ens contactin o que se subscriguin al nostre butlletí informatiu (“Newsletter”).

POSICIONAMENT DE PRODUCTES I SEO

Redactar els textos del teu projecte pensant amb les cerques que fan els usuaris, ajudarà a fer créixer el tràfic de visites.

DISSENY BOTIGUES ONLINE PER MÒBILS

Avui en dia més del 50% de visites web es fan amb mòbil. S’ha de tenir molt en compte dissenyar webs adaptatives, que mantinguin la qualitat amb la tauleta i el mòbil. Cada suport té unes característiques a contemplar.

Estudiem la manera de fer un disseny atractiu i actual, sempre de la mà del client i aportant les solucions creatives més adients per cada projecte. Tot per aconseguir un disseny professional adient a la imatge que volem.