BLOG
Campanya donacions GEiEG

Col·laboració campanya de donacions GEiEG

06/03/2020
Programació
5/5 (3)

Us volem anunciar la nostra col·laboració amb la campanya de donacions que ha engegat el Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), per tal de fer front als desperfectes en les seves instal·lacions ocasionats pel temporal Glòria.

El GEiEG és una entitat esportiva i cultural de la ciutat de Girona, que enguany celebra els seus 100 anys d’història.

El temporal Glòria del passat mes de Gener, va malmetre molt les seves instal·lacions de Sant Ponç, ubicades al costat del riu Ter. Tant és així que han xifrat en un valor de 2 millons d’euros els danys ocasionats pel temporal.

Arran d’aquí el club va decidir engegar una campanya de donacions Tots Som GEiEG. Aquesta campanya té com a suport una pàgina web https://totssomgeieg.cat on s’anima a fer les donacions.

Aquesta pàgina web ha estat creada gràcies la col·laboració d’Iglésies Associats dissenyant la pàgina web i El Corriol implementant el sistema de donacions per poder-ho fer possible.

També s’han fet una campanya de vídeos de personalitats gironines com Jordi Roca o Àlex Granell per donar força i visibilitat que es pot veure a les xarxes socials del club.

Programació web de la campanya de donacions

La nostra col·laboració ha sigut la programació i implementació d’un sistema de donacions. Hem utilitzat el gestor de continguts WordPress que ja era la base de la pàgina web.

Per fer-ho, hem utilitzat la plataforma WooCommerce (part de botiga online de WordPress). També hem utilitzat algunes extensions per poder dur a terme el sistema de donacions.

Com utilitzar WooCommerce com a sistema de donacions?

Per poder utilitzar WooCommerce com a pàgina web de donacions, hem hagut d’adaptar el seu funcionament. Així hem utilitzat el sistema de “Productes Virtuals” per crear cada una de les donacions. Hem fet modificacions per permetre fer la donació oberta (poder donar el que es vulgui). Fins i tot es pot fer una petició per fer-se soci que posteriorment el club rep per formalitzar-ho.

Finalment s’han configurat els mètodes de pagament a través de transferència bancària i targeta de crèdit. Així com els correus electrònics per totes les notificacions de les donacions.

Us animem a col·laborar!

Finalment des de El Corriol, us animem a col·laborar en aquesta companya i ajudar a una entitat centenària a poder fer front a les despeses i danys ocasionats per el temporal Glòria.

Us recordem que ho podeu fer a través de la pàgina web Tots Som GEiEG.

QUÉ T'HA SEMBLAT?
comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *